Vår.

Dålig uppdatering senaste tiden. Men det blir så nu när jag inte kan blogga på mobilen. Har ingen blogg.se app på android market. That sucks. På dagarna har jag ingen data med migså jag kan blogga därför har det blivit dåligt med det. Det har varit fullt upp på jobbet under veckorna och allt flyter på. Känns så bra på kort tid, det är as härligt.

Sov hos pappa natten till idag, vi åt god mat och kollade på hockey och sen skjutsade han mig till jobbet där jag skulle göra naglar på Emma. Riktigt tjusiga, tjusig madam haha
Imorgon är jag ledig och vet inte vad som händer men någonting, måste till optikern och ställa in mina solbrillor så det blir bra och passar mitt lilla face. hahah har inget vettigt att skriva.....

Dålig uppdatering,

Har dålig fantasi. vet inte vad jag ska skriva.. ciiiao

24/2

Godkväll! Hade sovmorgon idag som vanligt men vaknade tidigt och gick och tog en dusch och sen var det bara att hoppa i kläderna och följa med mamma. Vi skulle till löwenströmska och där fick vi sitta i en timme och en kvart. Kände hur stressen började komma i min kropp för jag hade ju en kund 13.00 som jag inte kunde avboka. Jag drog iväg ett sms och frågade om hon kunde komma halv 2 istället och det kunde hon så jag kunde ta det lugnt. Hade två kunder idag och sen fick jag skjuts av filip hem och åt och så och nu sitter vi hos honom.
Imorgon blir det två kunder på morgonen, en klipp och sling och en nagelkund. Pengar rullar in som de ska, det går bra nu;)heheheh... FINALLY!!

Ha de gött ;)

23/2

godmorgon. Idag var det sovmorgon som gällde och som vanligt vaknar man tidigare än räknat. Så det var bara upp och hoppa och nu sitter jag och tittar på lyxfällan. Ska snart äta frukost och sen hoppa in i duschen. Idag blir det en kort jobbdag med en klippkund och sen ska jag laga en nagel på en kund. Rebecka kommer när hon har slutat så ska jag hjälpa henne att slänga i färg i hennes hår så hon blir av med sin utväxt.

Efter Rebecka så ska jag hem och äta och sen blir det dags för träning igen, ett medelgympa pass står på schemat. Jag har tänkt börja träna torsdagar också så det blir zumba måndagar och onsdagar och sen medelgympa på torsdagar. Det är bra, då blir det iallafall tre dagars träning i veckan..
Jobbdagen imorgon blir intensiv, jag har första kunden 11 och sista klockan 16.00 så det blir en lång dag och det är bara nagelkunder. Då blir man trött i ögonen och huvudet för man koncentrerar sig så mycket när man sitter där och jobbar med detta pilljobb;)

Nu frukost! hörs:D

   Oh, hej puddingar som jag hoppas kommer imorgon till mig:D

21/2

Tjenis.. Idag hade jag sovmorgon och då vaknade man ju såklart tidigt. Kollade lite på tv och sen hoppade jag in i duschen, gjorde inpackning och så så nu är håret mjuuukt och fint.. hihi
Skulle till kista med Emma idag på dagen eftersom min kund inte skulle komma fören 17.00 så vi kikade runt lite. Jag köpte äntligen min älskade pälsväst eftersom jag sålde hår igår så kunde jag köpa den som jag kollat på så länge.
Det blev en grå, hade egentligen velat ha en vit men den passade inte lika bra till mig tyckte jag. Så nu ska jag bara vänta på solen och värmen så jag kan ha skinn eller jeansjacka med västen över.. mmm.. så snyggt!
Imorgon skulle jag vara ledig egenligen men det var två nagelkunder som ville komma så jag tar dom på eftermiddagen om dom kan komma den tiden jag kan. Annars får jag boka dom nästa vecka och då är jag ledig imorgon.
Har lovat Emma att följa med till stan och kolla på ett par skor så vi åker väl in runt 11 så har man dagen på sig.
Nu sitter jag och kollar på top model och sen ska jag hoppa ner i sängen och fortsätta kolla på tv..

Vi hörs ;)


Månadsdag

Tänk så fort tiden går. Idag är det ett år och elva månader sen jag och Filip blev tillsammans.
Underbart! Det blir en utlandsresa för oss i sommar så har något skoj att se fram emot tillsammans.

Kom nyss hem har varit iväg på lite ärenden så nu sitter jag här i soffan och väntar på äggen som kokar och sen ska jag göra en riktigt god frukost. Äggmackor,vindruvor,oboy och fil med havrefras. Mums..
Har bara en kund idag så kan ta det lugnt nu på morgonkvisten, kund 15.15 och innan det tänkte jag lämna lite lappar och så i området runt salongen. Ikväll är det dags för zumbaaaaa... wooop..


Helgen som varit.

Dagarna går och nu är det söndag igen. Kan man inte stoppa tiden på något sätt? Jag vill att det alltid ska vara helg så man bara kan vara. Fast jag ska inte klaga för nu tycker jag att det är roligt att gå till jobbet, har ganska mycket kunder och mer kommer det väl bli. Med tanke på att jag bara jobbat i jakobsberg i två veckor och inte lämnat ut några lappar ännu. Vilket jag ska göra nu i veckan med mamma, åka runt i viksjö och jakobsberg och lämna.

Åter till helgen, i fredags var jag hemma och lagade god mat till mig och Filip och så åt vi och hade en mysig kväll och kollade på the voice sverige. Igår hade jag en nagelkund mitt på dagen som jag gjorde på en timme och sen åkte vi hem igen och har bara tagit det lugnt och ätit god mat. Nu är jag äntligen frisk så imorgon blir det bannemej zumba igen. Fick hoppa onsdagens pass men är nu frisk så nu kör vi igen! och åter till min diet. Inge godis,kakor läsk och sådant på veckodagar. Bara på fredag eller lördag. Frukt är det jag får äta och nötter, det brukar gå bra att följa det för man vet att man har en dag på helgen då man får äta vad man vill.

Jag har precis lagat en god kycklingwok med grönsaker och nudlar, till det hade jag grädde,creme fraiche och så kryddade jag med vitlök,peppar och grillkrydda. Får bli matlåda till imorgon då.
Nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt och sen ska jag åka hem till älsklingen.


Frosty morning.

Godmorgon! Kvällen igår spenderade jag ensam hemma. Bakade åt jordgubbar och kollade på tv. Helt okej faktiskt men hade varit skönt med sällskap. Jag är fortfarande sjuk, eller vad man ska kalla det. Väldigt täppt i näsan iallafall men det är bara det jag är så det är ju skönt. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, städa lite och så har jag betalat räkningar. SÅ skoj måste jag medge. Vet inte riktigt vad som händer i helgen men jag hoppas att Filip vill umgås med mig iallafall. Har en kund inbokad imorgon om jag känner mig kry så ska jag göra hennes naglar kl 1.

Tänkte laga god middag ikväll, hoppas jag får middagssällskap. Tänkte göra fläskfile i ugn och pommes,mums.


                                   

   Kanske blir såhär gott, vem vet ;)

Influensa.

Godkväll. Har nog åkt på någon slags influensa för så ont i nacken och ryggen jag har.
förkyld och hela köret, men vad gör man som egen företagare. Man måste jobba ändå, hoppas bara att febern inte smyger sig på under natten eller morgonen.

idag åkte jag till jobbet runt kl 11 och fixade mina naglar och sen kom min kund som jag gjorde naglar på. Vi gjorde svarta tippar med glitter fade. Blev riktigt snyggt och hon blev nöjd så det är ju det bästa :)
Sitter just nu och kollar på tv och ska snart ta ägg macka sen ska jag slänga mig i sängen och fortsätta kolla på tv och försöka piggna till lite grann,

Har inte så mycket att skriva just nu men bjuder på dagens nagelbilder :)






Sjuk?

Perfekt att vakna upp och känna sig sjuk och hängig.. Nåja, alla hjärtans dag ändå och det blir nog bio med min sötnos. Hoppas han vill se filmen med david hellenius i phuket, den verkar rolig.

Jag åkte till jobbet runt tio idag och började med att färga,slinga och klippa mamma och sen kom saga på påfyllning på hennes egna nagel. Det hade inte släppt någonting för flickan var duktig och hade skött om naglarna precis som hon skulle. Det gillar jag, när kunder kan sköta om sina naglar själv:) Då blir det mindre jobb för mig på återbesöket. Efter jag gjort Sagas naglar så fick jag skjuts hem av henne och har precis betalat lite räkningar och druckit en god protein shake med mintchoklad smak. MUMS. Det var riktigt gott faktiskt, lite farligt må jag säga. Imorgon har jag en kund på schemat och sen tänkte jag faktiskt gå ut med reklam om mig att jag jobbar på glada håret så kan man ju hoppas att de strömmar in fler kunder ;)

Nä nu ska jag äta något sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.

Måndag 13 februari.

Godmorgon! tänk att när man verkligen kan sova ut och börjar sent då ska man vakna runt klockan 9..
Satte på tvn och har latat mig där lite, nu sitter jag och lyssnar musik och väntar på Anne som hämtar upp mig kvart i 12. Sen är det dags för att färga håret, rööööd. Vill bli rödare men vi får se, kan bli mycket jobb eftersom jag är ganska mörk och inte kan bli ljusare men vi får se vad hon gör för expriment.Jag har ju lagt ut lite annonser och så på facebook och nu rullar det in kunder. Kanonkul! Mest naglar eftersom det är de jag gått ut med men jag ska gå ut med reklam lappar idag eller imorgon i området runt salongen. Hade tänkt göra det idag men det ringde en kund så det var ju kanon. Hade även tänkt fixa mina naglar men då får jag göra det en annan dag. Kunderna går först!

Idag är det lite kallt ute ser jag på tempen, jag som skulle ha skinnjacka på mig bara.Risk att det blir för kallt om jag har det så de får väl bli dunjacka igen då... Igår var det ju så skönt, var ute med skinnjacka och en tröja bara utan att frysa. Får hoppas att resten av veckan blir varmare, det är ju iallafall sol ute idag som tur är :D






  Såhär ser jag ut idag på jobbet :)

Helgen

Halloj! den här helgen har varit lugn som fisken. Har bara tagit de lugnt,tränat och umgåtts med min baby.
Idag sov vi till 9 och sen käkade vi lite och åkte iväg till komethallen där filip skulle träna och samtidigt kollade jag in deras loppis som dom har. Jag köpte ett par levis byxor jag ska göra till shorts och sen köpte jag en väska och en plånbok. Allt för 50 kr ;) de lönar sig att gå på loppis. Funderar faktiskt på att stå och sälja där nästa söndag, för jag har så mycket kläder jag vill bli av med. Kläder,skor,jackor och smink.. ja de får nog bli en loppis då.

Efter vi varit där så åkte vi ner till isen och var ute och gick i det härliga vädret, det kändes nästan som vår idag.
Jag hoppas att den kommer snabbare än förra året, så man kan gå fint klädd istället för på pälsad i stor dunjacka.. Imorgon blir det zumba, skulle egentligen kört ett medelgympa pass idag men står över det för jag körde sånt hårt pass igår så jag vilar idag. Tänkte att jag skulle fixa jeansen jag köpte, göra om dom till shorts och göra dom snyggt slitna. Ja de låter som en bra sysselsättning resten av kvällen..

Bilder kommer sen;D


Ljuva härliga fredag.

Att fredagar är bästa dagen på veckan är ju ingen tvekan. Då vet man att man har en hel helg framför sig. En helg att ta det lugnt eller hitta på något skoj. Idag har jag jobbat och lagat en nagel på Ronjski och sen har jag klippt och färgat kusinen röd. Det blev bra till slut, färgen ville inte bita sig fast först så jag fick färga två gånger men det är bara kul. Man lär sig hela tiden :)

Hann shoppa lite idag också,oops.. AGAIN.
Köpte ett par jeans,ett par skor och smycken. Jag har hittat ett par favvo jeans på gina tricot som sitter som en smäck och det är ju inte alla byxor som gör det. Jag har tre färger utav dom.. haha
Nu vet jag inte vad som händer, hoppas att lilla hjärtat vill träffa mig ikväll.
Imorgon blir det iallafall loppis och arlandastad med pappa som gäller.








Duktig flicka..

Godmorgon! så fort jag gick upp imorse så sa mamma till mig att det skulle vara tågförseningar. Så det var ju bara att sätta sig på en tidigare buss för att komma så tidigt som möjligt till stationen ifall att jag skulle få vänta på tåget. Men de var inga förseningar så här sitter jag på jobbet en timma tidigare än jag skulle men som tur är så kunde kunden komma tidigare. Skönt:) De är dags för färg,sling och klipp idag och sen får jag se om jag åker någon sväng med mamma. Hon är ledig idag, det kanske blir stinsen eller så. Jag väntar fortfarande in min älskade mobil som segar på att komma, eller ja jag har inget tålamod att vänta. Får gå runt med en ur gammal mobil som jag inte kan göra någonting med. Tog med mig datorn idag till jobbet så att jag kan sitta och kolla mailen ifall mobilen skulle komma idag så jag kan åka och hämta den direkt efter jobbet då=)

Tråkig radio kanal, 107,1 bara 70 och 80 tals låtar på radion, ha ha. Men får väl stå ut ;)
Nu ska jag fixa lite innan kunden kommer så hörs vi senare.

Onsdag

Halloj! Dagarna på jobbet har flytit på kanon, har haft kunder varje dag denna vecka. Sen att det har varit en om dagen gör ju inget, bara jag har något att göra. Idag gjorde jag slingor på en blondfärgad tjej, lite mer askigt /toffee färgade slingor som jag kallar dom. Det blev riktigt fint och kunden blev såå nöjd. Då blir jag också nöjd med det jag gjort :) Vissa kunder har det lite svårt att berätta om dom blir nöjda osv, och det behöver man ju få höra. Lite bekräftelse är alltid kul.

Efter jobbet idag så åkte jag med pappa tull city gross och handlade lite. Jag köpte inte mycket, några fina ljus jag ska ha i salongen och så. Det var även min tur att köpa toa papper så det fick jag köpa idag ;)

Jag har precis målat min flygande hylla jag brukar ha på väggen med massa skor på, den ska bli vit så nu står den på tork sen ska jag måla den igen. Men innan dess... ZUMBA ;)
Vi höres :D

Första jobbadagen på nya jobbet.

Godkväll. kom hem för en liten stund sen. Dagen idag har varit riktigt bra, allt känns bra. Så skönt att äntligen ha det gjort så slipper man tänka på det något mer. Har haft två kunder idag och imorgon har jag också två. Skönt att ha lite att göra iallafall:) Börjar runt elva imorgon och slutar runt halv 5, ska göra toning och klippning runt klockan 14.45. På onsdag har jag bara en kund men sen är jag ledig på torsdagen för då har jag det tomt i kalendern och Anne är också ledig så då gör det ju inget att jag också är det ;) Får se vad som händer då, kanske ändå åker och klipper och färgar mamma. Vi får se helt enkelt ! Nu sitter jag i soffan och har precis stängt av iphonen och den ska återställas för imorgon säljs den till en ny liten ägare. Såååå.. bara att vänta några dagar på min galaxy. Hoppas att jag blir nöjd men det tror jag minsann. Nu ska jag vänta in Beckan och Lotten som ska hämta mig i kurvan för att sen dra vidare på zuuumbatajm! vi hörs sen :D


Trötter

Så trött, måndagar är alltid värst. Har sovit som en stock iallafall men önskar jag fick sova längre. Har en pojke som alltid ska ställa klockan tidigt men som ändå inte går upp när den ringer..hmm.

Så surt, min morgonkund avbokade sent igår. Det var klipp och sling så det sved ju lite. Hoppas hon bokar om, vill inte förlora kunder:( ska alldeles strax åka hem från Filip. Hem och byta om och fräscha till mig. Anne skulle hämta mig 11.30 så jag får skjuts till jobbet. Vi hörs mer under dagen:)


Godkvälls

Kom till älskling för en liten stund sen. Haft fullt upp idag, efter loppisen åkte vi till ikea och åt lunch. Kycklingfilé, pommes och bea. Smarrigt. Hann inte mer än hem igen så kom jag på att jag ville ha mitt nagelbord till salongen. Pappa var snäll och åkte med mig för att hämta det och sen åkte vi förbi Ikea och köpte en ny lådhurts. Nu ska jag bara fixa med grejerna och ställa ordning allt. Sen är jag på plats:-)

Nu ska jag kolla Wallander. Jobb 10.00-16.00 imorgon. På kvällen blir det zumba och så ska jag sälja min iphone:)


Flytt lådor

Har hunnit flytta mina grejer till nya salongen och just nu sitter jag i komethallen. Älskling spänner musklerna på gymmet och jag har gjort av med pengar på loppis hehheh.. Har hittat massa fina toppar och goda hudkrämer som luktar ljuvligt:) hittade även den perfekta converse väskan. Perfekt sliten och billig,40:- :-)

Kommer nog upp bilder på grejorna senare idag:D


DIF<3

Djurgården vann med 6-3 mot Brynäs. Bra jobbat. Den här kvällen har varit lugn och skön. Inga skrikande grannar så jag är nöjd. Älskling kom hit med fruktsallad som vi åt med glass, mums. Nu ligger vi och tittar på filmen unknown som verkar helt okej. Jag och filmer går inte ihop. Jag lyckas alltid somna.. Men nu ska jag hålla mig vaken. Imorgon blir det sovmorgon och sen ska Filip hjälpa mig att flytta grejer till nya salongen. Får fota lite imorgon, Natti:)


Samsung galaxy

Nu har jag suttit här i soffan hela dagen typ och kollat på tv och filmer. Lite skönt egentligen och sega, men man blir så trött bara. Just nu sitter jag och tittar på den hemliga miljonären och snart är det dags att följa live uppdateringen på www.difhockey.se. kan man inte gå på matchen så får man ju följa den på nätet som tur är.. Fick just ett sms också att jag har en köpare till min iphone så då ska jag äntligen köpa min snygga samsung galaxy s2 med grym kamera och grafik. Jag älskar att förnya mig :D Nu ska jag följa djurgården. KÖÖÖÖR..

Pippi på de sju haven.

Gick upp klockan tio idag. Ville så gärna gå på hockey och var påväg in för att köpa biljetter. Men icke.. Ligger just nu i soffan och kollar på Pippi på de sju haven. Älskar Pippi filmer hihi. Idag blir det en inte så händelserik dag. Alla är upptagna och vill inte leka med mig ju. Nåja. Köpte ju en snygg klocka häromdagen, tänkte ladda upp bild här i inlägget. Vi hörs senare:)


Stökiga grannar..

Det blev ju som sagt tacos till middag, gott! Vi har kollat på the voice och nu kollar vi på Irene huss. Grannarna lever loppan som vanligt där uppe och nyss kom det en lapp i brevlådan helt plötsligt från dom. Där står det att vi ska ringa om dom väsnas för mycket? Haha se när började dom bry sig. Imorgon har jag inga planer, får se vad som händer helt enkelt. Snart är det dock läggdags. Hoppas att man får sova bara! Natti:)


Slappna av

Gud vad skönt det känns i kroppen, känner som ett lugn som går egenom. På måndag flyttar jag äntligen till Jakan, minutgränd 17. Har packat mina grejer idag och på söndag åker grejorna dit. Känns så roligt! Dock hade jag ju mer saker än vad jag trodde så hade egentligen behövt en kartong till. Nu sen jag har kommit hem så har jag plockat lite, tänt lite ljus och lagat mat. Väntar just nu in älskling, det blir taco till middag. Gott! Vi hörs sen :D


Iskallt

Dagen idag har gått sjukt snabbt, vips så var klockan halv 4. Sitter på bussen hem nu från jobbet. Köpte lite grejer till middagen idag också. Tacos står på schemat! Sitter nu på bussen och fy ad det är kallt ute. Vill inte gå ut sen:(ciao


Hos baby

Kom precis till älskling, har haft en riktig segkväll. Bara legat som en potatis under filten i soffan och frusit efter simhallen. Kollat på biggest loser och lyxfällan. Sjukt hur mycket dom går ner i vikt och själv får man kämpa för att bli tight liksom.. Hmmm.. Orättvisa! Snart är det läggdags och jobb från 11.15-15.00 står på schemat imorgon. Där emellan ska jag hinna packa alla mina grejer som jag ska åka med till nya salongen på lördag! Det blir kanon, en nystart. Skönt skönt! Imorgon kommer mitt mintchoklad pulver, återkommer om smaken. Natti

Fina silver halsband på bilden,hihi


Fullspäckat

Har varit ledig idag och åkt överallt typ. Åkte först till jakobsberg och skulle köpa bikini men tänkte inte så långt att det är ju inte direkt bikini säsong;) så jag köpte en klocka och en fin topp istället. Alltid något haha. Mötte sen upp Rebecka på stationen så åkte vi till mig och åt lunch och chillade. Vi skulle simma på kvällen så vi gick och mötte emma på ubg och sen styrde vi kosan till simhallen. Det var skönt att simma men inte så kul och bara simma fram och tillbaka hela tiden ha ha! Nu ska jag äta, korvstroganoff och ris, sen ska jag vänta till ikväll då ska älskling hämta upp mig hemma. Pusssss


Bikini

Godmorgon! Vaknade nyss och sitter och äter frukost. Grov macka med kalkon keso och tomat. Mums:) idag behöver jag åka en sväng och kolla efter bikini till simningen. Har inga tjusiga;) drömt sjuk dröm inatt, körde bil för första gången. Hahaha! Återkommer senare.


Livet blir bättre.

KOm precis hem från zumban som gick skit bra, tog i som fan idag. Skön och härlig känsla efter!:) Nu sitter jag och tittar på livet bir bättre på trean, tycker det är ett riktigt bra program. Handlar om olika kända personers liv, ofta svårigheter. bra tycker jag. Sen ska jag slänga mig i sängen och titta på kniven mot strupen och sen är det läggdags.. Imorgon ska jag inte jobba men ska dit en sväng och lämna en klänning, sen ska Rebecka komma till mig och käka lunch och så ska jag hjälpa henne med prao. På eftermiddagen ska vi till jakan och simma, motionssim. Nu kör vi hårt! Har idag beställt proteinpulver som jag ska dricka på jobbet och efter träning. Smaken är.. dam dam dam dam daaam... mintchoklad..mmmmm.. Hoppas att de är mumsigt. Nu ska jag kolla vidare här, de är spännande. kraaamis



Träning

Dagen idag var kort, hade två kunder och sen slutade jag. Nu är jag på g till träning , zumba time:D imorgon blir det simning med rebeckus och Emmsa.


RSS 2.0