Trött i bollen

Sitter just nu och väntar på kvart över kunden som borde komma snart! Ska fixa hennes naglar och sen bara slappa. Letar flyttkartonger så jag kan flytta mina grejer utan att något går sönder på lördag. Försöker få med mig beckan på hockey på torsdag ;) vill ju se någon match denna säsong iallafall..


Trött! Nu ska jag hem och göra naglar på LOtten.. Ögonen håller på att gå i kors efter dagens ansträngning . Imorgon har jag två kunder :) vi hörs senare!


Jobb..

Sitter på jobbet och har tråkigt, ska göra naglar på kollegan snart. Sen precis efter henne ska jag klippa en liten tjej och sen ska jag åka hem och vila. Är tröttmössa idag:( har en kund ikväll kvart över fem så blir lite jobb idag ändå. Bläääää blev på dåligt humör nu..:(


På språng

Nu ska jag alldeles strax röra mig mot revisorn för att lämna några papper. Sen ska jag åka och jobba, slingor naglar och klipp på schemat! Kul:) det ser ut att vara soligt ute så de kanske värmer. Nu ska jag kila, vi hörs!


Sovdags

Dags att krypa ner och sova. Idag körde jag lite extra hårt på zumban. Försökte lägga fokus på magen och spände den i varje övning lite extra. Får se om det känns imorgon! Klockan tio imorgon ska jag till revisorn och lämna lite papper sen ska jag till jobbet och göra naglar på kollegan, sen blir det kvälls jobb hemma också. Härligt! Godnatt:)


Shopping tur

Fy vad kallt det har varit idag. Kände det redan imorse inomhus. Åkte iväg tidigt imorse på fotvård och sen mötte jag Rebecka i stan för en liten tur. Vi åkte till Tyras butik men vi gillade den inte riktigt. Det var inget märkvärdigt om man säger så.. Sen åkte vi till stan och kikade lite. Småshoppat fina vårkläder, bilder kommer komma upp sen. Alla hjärtansdag present är också fixad hihi! Nu har jag precis ätit kyckling,ris och keso och sitter i soffan och kollar tv. Det är dags för zumba kl 19.30 så jag hinner vila lite innan:) ska ta lite bilder under zumban sen. Vi hörs!


Staden

Godmorgon! Är på g till viksjö på fotvård och sen ska jag möta rebeckan i stan. Vi tänkte att vi skulle ta oss till style by Tyra butiken. Jag vill ha USA bikinin som ska finnas där men jag tror att den är slut. Såklart.. Vi får se helt enkelt annars ska vi nog bara strosa runt i kylan. Man kan ju inte direkt klaga på att det är varmt idag;) ska ta lite bilder under dagen som får komma upp senare. Ciiiao


Style by tyra

Sitter och söndagsmyser framför tvn med älskling! Dumle och vatten för min del.


Städa

Jag städade nyss Filips rum, är för snäll ibland. Imorgon får jag se vad som händer, tror det blir en dag hemma och bara ta det lugnt. Vill inte vara på jobbet i onödan för det låter så mycket där. Vi har haft vattenskada så det står stora byggfläktar och blåser högt. Så man försöker vara där så lite som möjligt. Har bara kunder på onsdag och fredag denna vecka. Så denna vecka blir det att träna hårt. Zumba måndag, boxning tisdag sen zumba onsdag. Sen slänger jag in någon Powerwalk på helgen. Hoppas man kommer igång snart så man blir slank och fin till beach 2012 haha. Har inga mål att gå ner i vikt utan att bli mer tight liksom.


Huvudvärk

Söndag, trög skön och lugn dag. Legat i sängen hela dagen och vilat bara. Ibland är det skönt med såna dagar och jag ser fram emot zumban imorgon. Klockan 3 imorgon ska jag på fotvård och ta bort en dum liktorn.. Hoppas bara att jag kan träna sen så de inte gör för ont i tån bara. Det återstår att se. Veckan ser Inge rolig ut, tomt i kalendern men i helgen ska jag flytta grejer till mitt nya jobb. Jag kommer börja jobba på glada håret i Jakobsberg från och med måndag nästa vecka! Wooohooo:) nu ska jag kolla vidare på hockey med pluttis. Vi hörs!


Hamilton

Javisst! Det blir Hamilton på bio för oss. Klockan nio börjar den, önskar de varit tidigare.. Hoppas jag inte somnar ha ha.. Återkommer senare om hur filmen var:)


Lördag

Nej! Måste dagarna springa iväg och gå så fort.. Ibland måste man stanna upp lite känner jag. Jag vaknade iallafall hos hjärtat imorse efter typ 10 välbehövliga timmar av sömn. Har även hunnit med en kund på morgonen och sedan var filip så snäll och hjälpte mig och mamma hämta en hylla i Väsby. Vi har ju rött och vitt i hallen och vår gamla hylla var bra sliten. Plankor på baksidan som var lösa så det behövdes en ny. Så nu går möblerna i hallen i rött,jag tycker om när det blir enhetligt. Nu har vi precis kommit hem och får se vad son händer, jag hoppas på bio och middag ute. Men vem vet?;)


Naglar

Det är så kul att göra naglar, alla fina färger mönster. Olika längd olika form osv, man får liksom en kick när man blir nöjd med det man gjort. Det roliga är att det håller så bra på dom flesta men de är ju såklart olika från person till person. Men när en kund som varit hos mig den 30 november kommer tillbaka den 20 januari och har alla naglar kvar utan släpp.. Då känner man sig glad och nöjd! Nog om naiiils... Jag slutade ju tidigt idag och då åkte mamma och jag till Ikea och köpte ny tv bänk till vardagsrummet. Eftersom vi köpt en stor tv bänk måste man ha stor tv bänk ;) Så jag åkte sen hem och fixade ihop den och lite så. Det blev bra. Just nu är jag hemma hos gullis och käkar vindruvor. Är trött idag så kommer ju somna tidigt och imorgon ska jag jobba 11.00 har en kund bara så de är skönt. Gud vad jag babblar! Vi hörs senare eller imorgon:)


Kortare dag.

Vaknade nyss och såg ett sms från en kund jag skulle haft ikväll som avbokade. Detta betyder att jag kommer sluta tidigare än väntat för nu skjuter jag upp kunderna. Då kanske man kan gå och köra ett pass ikväll också. Sitter just nu och äter frukost och ska snart börja fixa mig och sen åka. Kommer fota naglarna och hårbehandlingen jag ska göra idag. Återkommer med bilder!;)


Kniven mot strupen

Hej där! Ligger i sängen och kollar kniven mot strupen. Det är så underhållande för Alexander som hjälper till är helt knas och överdriven haha! Zumban gick bra och nu börjar man komma in i alla rörelser och låtar, det är skönt. Får se om det blir ett morgonpass på lördag klockan 9 eller söndag klockan 6. Kan ju vara skönt med en liten sovmorgon på lördagen. Får se helt enkelt:) snart dags att sussa, see you


Zumbi

Dagen idag har varit tråkigt har suttit av tiden på jobbet och sen hämtade mamma mig klockan 3 och då åkte vi till rusta. Köpte protein dryck att dricka efter träningarna för extra snabb återhämtning! Känner mig trött och seg idag, har vilat lite men har ont i huvudet ändå. Men jag kör ändå! Imorgon är det jobb från 11.00-20.30 som gäller och sen är det bara hem och sova och sen är det ju helg. I helgen blir det bio med älsklingen och har en kund på lördagen kl 11.00. Får se om det hinns med ett zumba pass på lördag också. Nu är det dags att skaka lite grann sen hörs vi igen :D. Baoooota stora bananer hahaha


Kallt som attan

Sov hos mitt <3 inatt. Sov dock inte så många timmar så man ville ju verkligen inte gå upp imorse. Nu är jag på g till salongen, har inga kunder men får sitta där några timmar. Åker hem med mamma sen och då ska jag hem och vila upp mig och ragga inför kvällens zumbapass. Nu är jag helt fri från förkylning så idag ska jag verkligen ta i så svetten rinner! Det ska kännas att träna:D hoppas att man får med dig beckan och lottan också. Snart är det dags att byta salong, tror jag börjar flytta grejer redan nästa vecka. Ska bli kul och spännande. Nu hoppar jag av tåget, vi hörs:)


Som en princessa

Godmorgon! Vaknade nyss, skönt att sova hyffsat länge. Tänkte ligga och kolla på tv lite nu på morgonen sen får jag se vad jag gör. Kanske ska baka en kladdis och ta med till kollegorna som ska äta lunch i Kungsängen. Sen behöver jag åka till banken och banka pengar.. Kallt ute, burr, skulle vara skönt att bara ligga här hela dagen haha. Vi hörs!


Zumbatajjm

Har kommit hem från zumban och nu känns det skönt. Lite snuvig men det går ju bra ändå! Nu väntar vi på nästa pass som är på onsdag. Vill köra mer i veckan så hoppas att tiden tillåter. Imorgon blir det jobb hemma på kvällen, har en nagelkund hemma 18.30 och på dagen har jag inga kunder så jag får se hur jag gör. Har kollat på mammor och mini modeller nu på kvällen, ganska kul men samtidigt patetiskt.. Snart är det läggdags, drack en protein dryck med smak av choklad efter träningen så nu är jag mätt och redo att bäddas ner. Skorna var förresten underbart sköna, fick inte ont i fötterna som jag brukar få. Kanon! Tagg tagg tagg nu kör vi! Ha de gött:)


Tagg

Taggar upp med smoothie och musik. Springer runt i mina nya träningskläder och känner mig rätt snygg faktiskt. Ska snart gå ut till bussen och åka till zumban, kallt. Vi höres sen!


Hexride

Idag har det inte hänt så mycket men snart är det dags för zumba! Har köpt nya zumba skor, riktigt sköna och väldigt snygga. Ett stort plus! Dom är svarta med rosa detaljer och jag köpte ett matchande rosa linne. Kul att känna sig snygg när man tränar, blir roligare då. Visst? Nu väntar jag in pappa, ska en sväng till rusta och kika. Behöver värmeljus och en taklampa till rummet, hoppas jag hittar något fint. Föresten så hade förkylningen nästan försvunnit imorse när jag vaknade så nu är det bara att träna hårt! Hörs efter zumban;)


Läckan

Jag ligger just nu i min fina prickiga pyjamas nerstoppad i sängen och kollar på Wallander läckan som jag dock redan sett.. Jag är jätte trött men vill inte sova ännu. Den här veckan är det lite trögt på jobb fronten men hoppas det rullar in kunder i veckan. Imorgon hoppas jag att jag orkar zumba och att min förkylning är försvunnen imorgon bitti. Annars får jag köra ett lugnt pass zumba bara, röra lite granna på fläsket:D nu ska jag kolla vidare här och försöka få tag på en viss dan vid namn Rebecka. Sov gooottt!


Kärlek.

Tänk att kärlek kan vara så starkt, allt känns helt underbart. Älskling har sovit här hela tiden och vi har bara varit med varandra och haft det hur bra som helst, imorse stekta jag pannkakor till frulle och sen åkte vi till outlet i bro och kollade lite. Där hittar man ingenting längre, förut kunde man hitta fina klänningar men inte längre. Sen skulle F till komethallen och träna så jag hängde på för att kika lite på loppisen där, jag brukar ju alltid fynda. Så de var självklart vad jag gjorde, jag hittade en svart Diesel dunjacka figursydd och kort. Den satt riktigt fint och är riktigt skön. Ett bra kap, 100 riksdaler. Efter loppisen åkte vi till bby outlet och kollade lite, jag hittade inget men vi åt där också. Eller jo, en John Mayer skiva köpte vi som vi kan dunka i bilen när vi åker runt i snöstorm;) Nu väntar jag in Ronja som ska köpa lakrits och sen ska vi nog gå hem hit och kolla film eller nått, har er dag varit bra? Ha de gött :D

Blod svett och tårar.

Här har det inte hänt mycket under dom senaste veckorna, men det har haft sina orsaker. Nu är jag åter igen här och mår bättre än innan. Kom nyss innanför dörren, var i kista en stund med Ronja och skulle shoppa. Mycket shopping blev det, not. Köpte en ring bara haha, nu sitter jag och väntar på handbollen som börjar snart. Snorig och hostig är jag, jag som preciws kommit igång med träningen. Och själklart ska man då bli sjuk:( Ikväll kommer mitt hjärta hit så ska vi väl bara ta de lugnt och mysa, vad händer hos er ikväll?

I skogen

Att sakna är inte lätt, kom tillbaka :(


Lille linus

Jag var ju hos mormor och morfar tidigare idag och dom har ju en liten vovva. Han börjar dock bli lite gammal och gnyr och piper men idag var han så rolig. Han skulle minsann ha den där lilla lussebullen som så fint låg på tallriken framför honom. Han pep som en tok i typ 20 min så sen fick jag ge han bullen och de gnistrade som bara den i hans ögon. Hahaha! Tänk vad roliga djur kan vara ibland. Pip orkester.


Smooothie

Sitter just nu i soffan och kikar mästerkock på 4an. Har hållt på och fixat och trixat hemma med nagelhörnan och letat fram mitt tandsmycke som jag ska sätta dit imorgon. Ska jobba lite imorgon och sen åker jag till Rebecka och myser. Nu ska jag dricka min smoothie och fortsätta kolla på tv och sen blir det biggest loser. Fortsättning följer..


Style by tyra

Nyss damp det ner ett paket i brevlådan, det var ett par byxor från Style by Tyra. Det var nämligen så att jag beställde ett par förut som dom skrev var felsydda och att man skulle få ett par nya hemskickade. Så nu har jag helt plötsligt två par likadana. Dom är stilrena, svarta tighta med högmidja. Guld dragkedjor framtill och sen bak på mitten av benen. Me like!


Morrn.

Vaknade precis och ligger just nu i sängen och kollar på lyxfällan. Sen ska jag och mamma åka till mormor och hämta mina hantlar så jag kan börja träna och svettas. Imorgon ska jag åka hem till Rebecka när hon slutat skolan och då ska vi laga middag och bara prata. Kan vara skönt att vara och prata med någon annan än mamma..på lördag blir det jobb hemma, jag har en nagelteknolog hemma klockan tio och sen ska jag umgås med rebeckus igen. Låter som en helg jag behöver med mycket skratt och galenskaper. Nu ska jag gå och kolla vad mamma väsnas med, vi hörs senare:)


Jag vill nu.nu.nu!!

Jag vill nu! Mer om detta om några dagar. Men det kommer bli en förändring i mitt liv!


Paket

Idag har jag sovit länge och sen vaknat och tog mig en dusch och fixade mig. Sen åkte mamma och jag en sväng till jakan och tittade lite. Det blev guldfynd,ur och penn samt myrorna. Vem kan nu tänka sig att man kan hitta en sprillans ny Christian augdier kofta som kostar ny 2000 och jag fick ge ynka 450:) jag kan ju vara glad över att jag kommer vara ensam om den iallafall. Nu blir det tv maraton , efterlyst,handboll och biggest loser Sverige! Imorgon ska vi åka till mormor och hämta hantlar så nu är det dags att träna. Längtar till på måndag då är det zumba!! Ha en skön kväll.


Uppryck

Nu sticker jag snart och gör en sak sim sedan kanske är avgörande för min framtid och det är bara att hoppas att det känns rätt sen! Inte jobbat på hela veckan jag är så ostabil. Men måste pallra mig ut idag :) mamma hänger på. Ha en bra dag peeps.


slutet.

Är det verkligen så? är det här vår saga slutar? jag kan inte förstå, jag vill inte förstå. Att gå från allt till inget på en dag. Snälla säg att det inte är sant? jag klarar mig inte utan dig.

Mycket tankar som snurrar

På söndagar har man alltid tid att tänka lite mer. Jag står inför några svåra beslut men det är sånt som kommer gynna mig i framtiden så jag hoppas att jag gör rätt val bara. Åter om detta på onsdag. Nu ligger jag i sängen och kikar runt på telefoner, vill ha en samsung galaxy s2.. Nu ska jag drömma vidare...kram


Smink

Något jag tycker är väldigt kul är smink. Jag sminkar mig gärna mycket till vardags just för att varje dag öva. Min dröm är att bli make-up artist och kunna allt om smink. Jag tycker om sotade ögon så det brukar jag köra på. Tänkte ladda upp några smink bilder.


Naglar

Jag har inte berättat vad jag jobbar med, är nagelteknolog och lärling i frisör. Tänkte lägga upp lite fina nagel bilder:)


Pippi långstrump

Hej igen! Det blev kista istället. Käkade och kollade i affärer, jag hittade en ring från Style by kenza för 99:-. Ett bra köp tycker jag. Hjärtat köpte en tröja, nu ligger jag i sängen och kollar Pippi på rymmen. Älskar Astrid Lindgrens filmer. Återkommer sen, see u.


Stinsen häggvik

Då var det dags då, pojken kom frivilligt och sa att vi kunde åka någonstans så snart bär det av till stinsen. Jag ska egentligen inte kolla efter något speciellt mer än ett par bra skor att zumba i. Zumban drar igång nästa måndag så nu jäklar är det dags att köra. Mer frukt och grönt i min kost och Inge gottigheter på vardagar. Deal? Deal med mig själv idag söndag! Haha.. Sitter här fixad och klar och det är snart dags att åka väntar på plutten som spelar nått krigs spel på datan som verkar vara mer skoj? Vi hörs från stinsen. Pusssss


Söndag, tråkigaste dagen på veckan?

Godmorgon. Här sitter jag pigg som bara den och min andra halva ligger och snarkar. Idag känner jag att jag skulle vilja åka på mellandagsrea med plutten men det vill inte han. Vi får väl se.. Känner att jag skulle vilja svettas lite på gymmet idag så vi får väl se vad som händer. Det ser ut att bli en solig kall dag,mys! Imorgon är det dags för jobb och jag har tomt i kalendern så lär bli en seg och tråkig dag på jobbet. Nu ska jag försöka väcka lillplutt. Ha det gött!


Gladiatorerna!

Så var det dags igen, det man tyckte var så roligt när man var yngre. Tror inte alls att det kommer vara lika kul som man tyckte då men man kan ju alltid hoppas. Jag är hos älskling nu och han ligger död på en madrass och har ont i magen stackarn. Får se var jag bor denna vecka, kräksjuka på min mammas jobb så vill verkligen inte bo hemma ifall hon blir sjuk. Får nog bli att jag åker till pappa. Det blir en kort jobb vecka också för vi ska börja riva salongen och då ska jag göra en rolig sak.. Mer om det en annan gång. Nu ska jag tagga för gladiatorerna..hehehe.. Ha det fint.


Nytt år, ny blogg.

Det där med att blogga är nog inte riktigt min sak men jag gör ett försök till bara för att.

Just nu sitter jag och lyssnar på John mayer och stör mig mycket på mina grannar som tycker det är kul att överrösta både min tv och musik med sin dåliga musik. Det dånar i hela lägenheten.. Hoppas Filip ringer snart så jag kan möta honom på bussen och åka till honom. Idag har jag inte gjort ett gnutta, städat garderoben och lagt ut på bloppisen och en har jag legat och sovit och kollat djurgården-skellefteå på tvn. Djurgårn vann! Bra spel pojkar ;)

Får se vad morgondagen har att erbjuda, jag vill shoppa.. (som vanligt)
Klickade förresten nyss hem ett par snygga klackar att bära till vardags.

 De högra är mina om några dagar.. mmm


Update till mig själv: Inge godis,läsk eller sötsaker på vardagar. Nu börjar träningen och det är dags att bli fit!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0