Proline

Goddag!
Så var det ett tag sen igen. Jag skyller på instagram som gör det lätt att uppdatera där med bilder men kanske inte lika mycket text som man kan skriva här.

ska försöka komma igång här igen:) Ikväll blir det dubbelpass, medelgympa och zumba men innan dess ska jag till väsby och köpa hårprodukter till en kund.





//karolina

16/4

Hejsan!
Kom hem från jobbet för ett tag sen, jag var på jobbet tidigt och fixade mina naglar men hann bara med en hand.
Dom blev lite halvdana eftersom jag stressade med dom, kan inte gå utan klor när jag ska på middag imorgon.
Fick en glad överraskning idag på jobbet, hade en kund som jag gjorde naglar på för 5 veckor sedan. Hör och häpna! Hon hade inte tappat en enda, och det hade inte släppt någonting. Kände mig sjukt stolt då, med mitt jobb.
Idag valde hon vita tippar med diskret glitter och fina blommor på fyra fingrar. Fint och elegant!

Nu är det snart dags för träning, jag måste ligga i nu känner jag. Efter gymmixkortet går ut ska jag köpa kort på friskis i jakan. Jag vill inte vara mullig, vill vara FIT. Kom igen nu karolina!!!



                                                   

Jag är bäst!

hajjjjj! Visst är jag duktig på att uppdatera här? hehe..
har haft en superduper vecka med min bebis. Allt känns så sjukt bra i ditt sällskap älskling. Du är och kommer förbli den bästa jag vet. Idag är det slaskskitväderute.. heh.. Har varit på lite olika second hand butiker med pappa nu på morgonen. Hittade lite smågrejer och ett par nike walking skor. Bra att ha på jobbet och ute på promenix så fötterna är glada hela dagen. Tänkte egentligen köpa ett par tofflor att ha på jobbet, men jag menar... Hur snyggt är det egentligen? Dom kommer ju förstöra en hel outfit ju. Inte bra!

Nu ska jag bara ta det lugnt, lägger upp lite annonser på blocket på skor. Tre par skor från nelly och ett par vita converse i storlek 35 som jag haft någon enstaka gång. Jag hoppas att det är någon som nappar så jag får lite money!
Justja, nästa fredag ska jag stå i kista galleria och dela ut handspriter så det är bara att komma och hämta. Vi står där från 9-20 men jag har fått tiderna 11-18.00. även fått ett till eventjobb i kista den 4-5/5 så lite extra pengar sitter fint i plånkan=)

Ha det gött!

                                                         

Dålig uppdatering.

Hej!
Vilket ruskigt väder, känns precis som vintern är här. Jag fryser till isbit varje gång jag går utanför dörren.
Och självklart är man dum nog så man springer runt i skinnjackan bara. Nej ändring på det, från och med nu och dessa kalla dagar får det bli dunjacka. Skönare att vara varm istället för att hacka tänder..
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera här men har inte haft lust typ.. Det har inte hänt så mycket heller så jag har inte så mycket att skriva om. Åt nyss en dunderlunch för jag taggar till träning, lär ju stå på den maten tills jag kommer hem.
Det blir medelgympa 18.00 och sen blir det zumbapass 19.30. Ska ligga i nu fram tills sommaren och även på sommaren så man inte blir en soffpotatis. Fick ju även hem min USA bikini idag och om jag ska våga ha den på mig så måste jag ligga i med träning och äta bra mat.

Nu ska jag bara ta det lugnt fram tills träningen och sen ska jag köra hårt, lär sova gott i natt!
Vi hörs efter träningen:)

RSS 2.0